TLF: 95185233 / on.semodnemiehnutoj%40tsop

TLF: 95185233 / on.semodnemiehnutoj%40tsop

Ofte stilte spørsmål

Noe du ønsker informasjon om?Sjekk vår FAQ og kanskje du finner svaret der

 • Er domene tilkoblet strøm?

  Domene våre på Bygdin er pr dags dato tilkoblet strøm, men vi er i gang med testing av solcelleanlegg og annen alternativ oppvarming slik at vi ikke er avhengige av strømnettet.

 • Kan man leie domene på vinteren?

  Vi kommer til å ta domene ned når hotellet stenger i starten av oktober. Men vi skal teste ut vinterdrift så snart veien og hotellet åpner igjen til vinterferien. Bookingen kommer til å settes opp så snart vi ser at vi greier å få til en komfortabel og miljøvennlig oppvarming av domene.

 • Kan man ta med hund i domene?

  Vi har lagt opp til at din bestevenn selvfølgelig kan få være med på fjelltur. En av våre domer skal vi holde hundefri til de som er allergiske, og vi har valgt å beholde den lille domen allergivennlig.

 • Må man ta med sengetøy?

  Sengene er ferdig oppredd med sengetøy. Det er i tillegg håndklær slik at man kan ta en dukkert i Bygdin, eller låne dusjen inne på Bygdin Høyfjellshotell.

 • Kan man lage mat i domen?

  Man kan dessverre ikke lage mat inne i domen. Vi har kun et enkelt tekjøkken, og dersom man skal lage mat med primus etc. så må man gjøre det utendørs grunnet brannfaren. Vi anbefaler at man bestiller en deilig 3-retters middag inne på Bygdin Høyfjellshotell, og frokost er inkludert i prisen :)

 • Er det tilgang på toalett?

  Vi har pacto bio-toalett i domen. I tillegg kan man benytte vannklosett inne på Bygdin Høyfjellshotell. Der har man også tilgang til dusjfasiliteter.