TLF: 48352892 / on.semodnemiehnutoj%40tsop

TLF: 48352892 / on.semodnemiehnutoj%40tsop

Avdeling Bygdin

Våre Arctic Domes – Ved Bygdin sin østbredd 

Avdeling Bygdin

Våre Arctic Domes – Ved Bygdin sin østbredd 

Illustration

Bitihorn

På haugen bak hotellet med utsyn til fjellet «Bitihorn», finner du domen med det klingende navnet «Bitihorn». Dette er en 15 m2 dom med god plass til to personer. Domen er utstyrt med dobbeltseng, sittegruppe og enkelt tekjøkken.
Man kan benytte dusj- og toalettfasilitetene inne på hotellet. Hotellet ligger omtrent 150 meter fra domen.

Illustration

Bygdin

På den gamle steinbrygga ved vannet Bygdin ligger vår 23m2 store dom. Her kan man være to personer og ha romslig med plass, eller man kan være fire personer og likevel ha det komfortabelt. Da settes det inn ekstrasenger på forespørsel om dette. 
Domen er utstyrt med dobbeltseng, sittegruppe og enkelt tekjøkken.Man kan benytte seg av dusj- og toalettfasilitetene inne på hotellet om man ønsker det.Hotellet ligger omtrent 100 meter fra domen.

Illustration

Vinstre

På haugen bak hotellet finner du domen Vinstre. Domen er plassert med utsyn mot Vinstreåne og vannet Vinstre.Dette er en 15 m2 dom med god plass til to personer. Domen er utstyrt med dobbeltseng, sittegruppe, enkelt tekjøkken og en egen miljøvennlig toalettløsning. Man kan også benytte seg av toalettfasilitetene inne på hotellet om man ønsker det. Der finnes det også dusjmuligheter. Hotellet ligger omtrent 150 meter fra domen.